مواد لازم :
خامه | 250 گرم |
تخممرغ | سه عدد |
شکر | 100 گرم |
شیر | چهار قاشق سوپخوری |
نسکافه | یک قاشق سوپخوری |
آبلیمو | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
زرده تخممرغها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زردهها اضافه کنید.
خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.
سفیدهها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.
خامه را به نسکافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.