دستور تهیه بستنی سوربه
مواد لازم :
توت فرنگی رسیده | ۲ کیلوگرم |
شکر | ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق سوپخوری |
خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی | برای تزئین سوربه |
طرز تهیه بستنی سوربه :
سوربه نوعی بستنی توت فرنگی می باشد که برای درست کردن آن ابتدا دم توت
فرنگی ها را گرفته آن ها را می شو ئیم و در صافی می ریزیم . بعد توت ها را
با ماشین یا هر وسیله دیگر به شکل پوره له می کنیم. شکر را با پوره توت
فرنگی مخلوط نموده ، آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا
شکر کاملا حل شود . سپس آن را در ظرف مخصوص تهیه بستنی یا در یک ظرف فلزی
می ریزیم و ظرف را در فریزر قرار می دهیم . بعد از کمی بسته شدن آن را هم
زده دوباره در فریزر می گذاریم . دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته
شده ، ولی یخ نزند .
بستنی را با قاشق مخصوص بستنی یا قاشق سوپخوری در بستنی خوری می ریزیم و مطابق شکل روی آن را با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی تزئین می کنیم. می توان ۲ تا ۳ عدد توت رنگی در کنار ظرف بستنی قرار داده ، آن را زیباتر و مطلوب تر ساخت.