آموزش تهیه ویفر توت فرنگی یخی
مواد لازم:
ژلاتین | ۳ ورق (۶ گرم) |
توت فرنگی (پوره شده) | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۷۵ گرم |
ماست توت فرنگی | ۵۰ گرم) |
بستنی وانیلی (نرم شده) | نیم لیتر |
توت فرنگی (نگینی خردشده) | ۱۰۰ گرم |
بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی | به تعداد لازم |
روش تهیه:
ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا
نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم
بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم
شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود. پس از سرد شدن،
ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک
قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید
بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود. پس از
بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید
و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. هر تکه از
مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.