داغ ترین مطالب اینترنت

|عکس جدید بازیگران ایرانی|طنزوسرگرمی|عکس های دیدنی|دانلودفیلم های جدید خارجی|دانلودبرنامه آندروید

داغ ترین مطالب اینترنت

|عکس جدید بازیگران ایرانی|طنزوسرگرمی|عکس های دیدنی|دانلودفیلم های جدید خارجی|دانلودبرنامه آندروید

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل

 


 


مواد لازم:

گوشت بی استخوان، نیم کیلو

دنبه، 100گرم

تره و مرزه، 100گرم

برنج، 200گرم

آرد نخودچی،50 تا 100 گرم

لپه، 100گرم

تخم مرغ، 2 عدد

تخم مرغ پخته شده سفت، 5 عدد

زعفران ساییده شده، مقدار کمی

ادویه و نمک و فلفل، کمی

پیاز سرخ شده، 4 قاشق سوپخوری

آلو بخاراخیس کرده، 200 تا 250 گرم

 

طرز تهیه:

مرحله اول: گوشت را دوبار چرخ می کنیم و برنج و لپه و آرد و سبزی ریز خرد شده را در گوشت اضافه کرده و سپس ادویه و زعفران دم کرده و نمک و فلفل و تخم مرغ های خام را در آن ریخته و خوب ورز می دهیم.

مرحله دوم:  مواد را به تعداد کوفته ای که می خواهیم داشته باشیم تقسیم می کنیم. مواد را کمی پهن می کنیم و داخل آن تخم مرغ آب پز شده و دو سه دانه آلو قرار می دهیم و کوفته مان را گرد می کنیم.

مرحله سوم: در قابلمه ای یک دانه پیاز درشت را با زردچوبه و نمک و فلفل سرخ می کنیم و مقدار لازم آب می ریزیم تا بجوشد .

 کوفته ها را یکی یکی و با احتیاط داخل آبجوش می گذاریم.تا پخته شوند.

 

نکته:

* می توانید بجای آلو از خرما بدون هسته استفاده کنید.

* می توانید بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید که در اینصورت کوفته شما سفت تر خواهد شد.

* آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بگیرد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.