مواد لازم:
گوشت بی استخوان، نیم کیلو
دنبه، 100گرم
تره و مرزه، 100گرم
برنج، 200گرم
آرد نخودچی،50 تا 100 گرم
لپه، 100گرم
تخم مرغ، 2 عدد
تخم مرغ پخته شده سفت، 5 عدد
زعفران ساییده شده، مقدار کمی
ادویه و نمک و فلفل، کمی
پیاز سرخ شده، 4 قاشق سوپخوری
آلو بخاراخیس کرده، 200 تا 250 گرم
طرز تهیه:
مرحله اول: گوشت را دوبار چرخ می کنیم و برنج و لپه و آرد و سبزی ریز خرد شده را در گوشت اضافه کرده و سپس ادویه و زعفران دم کرده و نمک و فلفل و تخم مرغ های خام را در آن ریخته و خوب ورز می دهیم.
مرحله دوم: مواد را به تعداد کوفته ای که می خواهیم داشته باشیم تقسیم می کنیم. مواد را کمی پهن می کنیم و داخل آن تخم مرغ آب پز شده و دو سه دانه آلو قرار می دهیم و کوفته مان را گرد می کنیم.
مرحله سوم: در قابلمه ای یک دانه پیاز درشت را با زردچوبه و نمک و فلفل سرخ می کنیم و مقدار لازم آب می ریزیم تا بجوشد .
کوفته ها را یکی یکی و با احتیاط داخل آبجوش می گذاریم.تا پخته شوند.
نکته:
* می توانید بجای آلو از خرما بدون هسته استفاده کنید.
* می توانید بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید که در اینصورت کوفته شما سفت تر خواهد شد.
* آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بگیرد.