آموزش تهیه مرغ پورتوریکو
مواد لازم :
مرغ خرد شده | یک تا یک و نیم کیلو |
نمک | یک قاشق سوپ خوری |
برگ بو | یک عدد |
روغن زیتون | یک فنجان |
کره | ۴ قاشق سوپ خوری |
پیاز قاچ شده | ۲۵۰ گرم |
سرکه | نصف فنجان |
طرز تهیه :
روی مرغ ها نمک و فلفل بمالید و سپس آن را در روغن زیتون تفت دهید . پیازها
را روی مرغ ها بچینید و سپس کره ، برگبو و سرکه را نیز به آن بیفزایید .
در ظرف را بسته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شود .