این مسئله هنگام پوست کندن سیبزمینی هم تا زمان سرخ کردنش صادق است و همچنین اکثر خانمهای خانهدار از سیاه شدن و تغییر رنگ قارچ هم پس از شستشو یا ماندن آن در یخچال شکایت دارند. برای سیاه نشدن سیبزمینی تنها کافی است پس از پوست کندن و خلال کردن یا ریز کردن آن مقداری آب ولرم را در ظرفی ریخته و یک قاشق چایخوری سرخالی نمک به آن بیفزایید و تا زمان استفاده سیبزمینیها را در آن آب نمک نگه دارید. نمک موجود در آب هم باعث مزهدار شدن سیبزمینی شده و هم از پس دادن ویتامینهای سیبزمینی به آب جلوگیری میکند.
جهت جلوگیری از سیاه شدن موز، سیب و قارچ نیز باز هم چارهِ کار
استفاده از چند قطره لیموترش است. کافی است پس از پوست کندن و قاچ
کردن این مواد آنها را در کاسهای بریزید و مقدار کمی (نصف یک
لیموترش کوچک کافی است آبلیموی تازه روی آن بچکانید و ظرف را طوری
تکان دهید که آبلیموها به تمام مواد آغشته شوند. حال میتوانید با
خیال راحت قارچ را با همان رنگ اولیهِ خود در فریزر قرار دهید و با
موز و سیب خود نیز سالاد میوهای درست کنید که هیچ وقت سیاه
نمیشود.